ArchiVILLE gips

Momenteel niet beschikbaar. Neem contact op voor meer informatie

15,00

Prijs is inclusief BTW,  excl. leveringskosten

ArchiVILLE bestaat uit 6 huisjes van witte gips. Het concept is eenvoudig maar krachtig in zijn educatieve potentie. 

Net als andere speelgoed van deze ontwerpers, ArchiVILLE is een open concept, zodat de creativiteit van het kind geprikkelt wordt. Je zou kunnen zeggen dat dit een onvoltooid spel is dat het kind moet weten "af te krijgen"

Hoe dan?:

- Kinderen hebben de neiging om speelgoed te combineren om verhalen te verzinnen. ArchiVILLE past daar heel goed in. Kinderen kunnen zijn/haar eigen stadje maken voor zijn poppen, autotjes, enz.
 
- Door de abstracte uiterlijk van de huisjes, zullen kinderen automatisch de blokken proberen op te stapelen. Dit ontwikkelt en verfijnt hun motorische vaardigheden, terwijl zij er plezier van maken.
 
- Deze variant in gips van ArchiVILLE geeft het kind de mogelijkheid e huisjes te ontwerpen. Met pootlood of andere tekentechnieken kan het kind de vorm en plaats van ramen en deuren bepalen en kleur geven aan gevels en dak. Het wordt dus en gepersonaliseerde stadje!
 
Binnen de doos treft u gedetailleerde en extra informatie aan.
 
Aanbevolen voor kinderen vanaf 4 jaar
 
Ontwerp en herkomst: PROCES, Belgrado, Servië.

Aanvullende productinformatie


Blader ook door deze categorieën: 3-6 jaar, 6-9 jaar, 9 - 12 jaar, Ontdekken, PROCES edukativna arhitektura, 0-20 euro´s, Doorbladeren