Betaling en Verzending

Betalen en Verzenden

Veilig betalen

De betalingsgegevens die je doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door WATERMELON CAT worden gelezen of anderszins worden achterhaald. Onderstaande uitleg geeft stapsgewijs aan hoe het betalingstraject verloopt.

Onze servicepartners MOLLIE en PAYPAL: Wanneer je kiest voor PayPal, VISA, MASTERCARD of IDeal wordt je computer via een beveiligde lijn naar de sites van MOLLIE of PAYPAL geleid. Dit houdt in dat je gegevens gecodeerd verstuurd worden (zgn. secure connection). Je herkent een beveiligde verbinding aan het slotje onderin je scherm. Op dat moment word je doorgeschakeld van de website van WATERMELON CAT naar het betalingssysteem . Zodra PAYPAL / MOLLIE je betaling ontvangen heeft, krijgen wij een akkoord binnen en zullen wij je bestelling verwerken.

Betalingstraject

Je hebt een keuze gemaakt voor een bepaald artikel op de site en je hebt je adres- en bezorggegevens ingevuld. Op je beeldscherm verschijnt het betaalscherm met de verschillende betaalmogelijkheden. Hieruit kies je de gewenste betaalwijze:

Online betalen Indien je kiest voor een online betaalmethode is bij een succesvolle verwerking je betaling direct bij ons binnen en kunnen wij je order meteen in behandeling nemen.

Transacties met creditcard worden secure afgehandeld, voor de afhandeling van deze transacties maken wij gebruik van de internetkassa van Moneybookers. Je kunt een beveiligde website herkennen aan het slotje onderin je scherm tijdens het betalen.

iDEAL, online betalen via Postbank, Rabobank en ABN AMRO

PayPal via je eigen PayPal account

 

Offline betalen Bij een offline betaalmethode kan het enige werkdagen duren voordat wij je betaling ontvangen. Omdat je order pas in behandeling wordt genomen op het moment dat wij je betaling ontvangen hebben, dien je rekening te houden met een langere levertijd. Betaalmethode:

overboeking via Nederlandse bank- of girorekenin: Waneer u deze optie selecteert, zult u na de plaatsing van uw bestelling, en email ontvangen met onze bankgegevens om het bedrag over te kunnen maken

 

Elke afgeronde bestelopdracht wordt uiteindelijk per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat je je e-mailadres correct op de website ingeeft! De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij je order hebben ontvangen. WATERMELON CAT is gerechtigd om bestellingen te weigeren dan wel aanvullende informatie op te vragen.

 

Hoe wordt mijn pakket afgeleverd?

We geven je pakket ter bezorging mee aan POST NL of DHL. Wij verzenden een bevestiging per e-mail zodra je bestelling verzonden wordt. In deze e-mail vind je ook een Track&  Trace code, zodat je zelf kunt nagaan wanneer je je bestelling ontvangt.

 

Verzendmethodes:

Binnen Nederland

  • Brievenbus post (eigen risico)

Deze leveringsmethode is alleen mogelijk bij bestellingen van kleine producten met een maximale afmeting van 38 x 26,5 x 3,2 cm. Let op! zodra u meerdere artikelen bestelt, van dezelfde product of niet, moet de bestelling als (basis) pakket verstuurd worden.De verzending is niet verzekerd tegen verlies of schade!! Watermelon Cat is niet verantwordelijk als dit gebeurt. Alle risico´s zijn voor de klant.

  • Vordelig pakket 

De bestelling wordt verzonden naar een KIALA of DHL servicepoint tegen een vordelige prijs. De klant moet bij de bestelling het DHL of KIALA verzendadres vermelden.

  • Basis Pakket (eigen risico)

De verzending is niet verzekerd tegen verlies of schade. Watermelon Cat is niet verantwordelijk als dit gebeurt. Alle risico´s zijn voor de klant. Verzendtijd van 3/5 dagen

U volgt uw pakket online met Track & Trace van POST NL of DHL

  • Snelle Levering

De bestelling wordt met spoed behandelt en via PostNL verzonden. We zullen ons best doen om het pakket zo spod mogelijk naar het postkantoor te brengen. In algemeen geldt dat de bestelling wordt in één of twee dagen thuis aangeboden.

SPEELHUISJES

Bij speelhuisjes zijn de verzenkosten niet inbegrepen. De aktie "gratis verzending" geld bij deze producten niet. 

Speelhuisjes worden bij bestelling geproduceerd in Spanje, en zij moeten door een transport bedrijf vervoerd worden. Hiervoor gelden andere verzendkosten die verschillen afhankelijk van het modeel en adres van aflevering. Neem a.u.b. contact met ons op voor specifieke informatie.

 

Buiten Nederland, naar een Europeese land

Meer informatie over deze zendigmethodes vindt u bij www.postnl.nl