Kyoto Play (outdoor)


kan verzonden worden binnen 30 - 45 dagen

1.280,00

Prijs is inclusief BTW,  excl. leveringskostenHet Kyoto speelhuisje voor interieur is geïnspireerd door de Japanse avant-garde architectuur.

Het licht dat binnen valt door de vele ongelijkmatige ramen, zorgen voor een magische sfeer en een vriendelijk interieur.

Het Kyoto-huisje is ontworpen voor de kinderen thuis. Ze zullen buiten en in het huisje spelen, om daar hun meest geliefde schatten te kunnen bewaren. Ze zullen hier hun intimiteit kunnen vinden ...en het is veilig, omdat SmartPlayhouse-huizen zijn ontworpen om de leukste, maar ook de veiligste plek te zijn.

Dit huisje bestaat uit vier buitenmuren en een horizontaal dak (appart te bestelen). Het belangrijkste materiaal is  MDF (Medium Density Fiberboard) met melamine 19 mm dik. De hardware is gemaakt van staal. Er zijn in totaal 3 openingen, plus één ingang. 

Wilt je het huis met deur en ramen? dat kan ook!

Makkelijk in elkaar te zetten. In slechts vijftien minuten is het huis klaar om erin te spelen.

LET OP! De basis model komt zonder dak. De extra's kan je appart bestelen. Neem contact met ons voor een prijslist.

Ontwerp: SmartPlayhouse, Barcelona, Spanje

Afmetingen: 1,40 m x 1,40m x 1,50m (h)

Gefabriceerd in Spanje

 

LET OP! Administratie en verzendkosten zijn hoger dan bij normale bestelling en zijn niet bij de vermelde prijs inbegrepen. De verzendkosten zijn afhankelijk van land en locatie van ontvangst. Voor een gedetaillerde offerte en mogelijke extra's neem aub contact met ons op

Aanvullende productinformatie

Handboek Downloaden

Blader ook door deze categorieën: Speelhuizen, Doorbladeren