Sophie de Giraf (in geschenk doos)

Op voorraad
kan verzonden worden binnen 3-4 dagen

Oude prijs € 17,95
13,95

Prijs is inclusief BTW,  excl. leveringskostenHet eerste babyspeeltje waarmee uw baby al zijn zintuigen ontwikkelt!

Phthalates,PBA en PVC vrij !! Het bestaat voor 100% uit natuurlijk rubber en verf en is daarom volledig veilig voor baby.

 

Kijken: Dankzij de donkere vlekjes en contrasten op het gehele lichaam, trekt het baby's aandacht en wordt zo gemakkelijk een herkenbaar en geruststellend voorwerp voor uw baby.

Luisteren: Dankzij het grappige geluidje wordt baby's gehoor gestimuleerd en maakt hij kennis met oorzaak-gevolg.

Proeven: Het is soepel en heeft vele onderdelen waar baby aan kan sabbelen en op kan bijten (antennes, hoorntjes, pootjes), en dus ideaal voor baby's tandvlees wanneer de tandjes doorkomen. 

Voelen: Het is licht van gewicht en perfect geschikt voor baby's kleine handjes en door de lange poten en hals kan baby hem gemakkelijk vastpakken. De huid is zo zacht als die van mamma en stelt baby gerust en wekt emotionele reacties bij hem op die hem gerust zullen stellen...

Ruiken: Het bijzondere geurtje van natuurlijk rubber afkomstig van de Hévéa geeft het werkelijk iets aparts waardoor baby hem gemakkelijk herkent tussen al zijn speeltjes.

 

Verpakt in een mooi geschenkdoosje, leuk als kadootje!

App

 

Aanvullende productinformatie


Blader ook door deze categorieën: Doorbladeren, 0-20 euro´s, Ontdekken, Kijken, Gewoon spelen!, 0 - 3 jaar, HOME, Klassiekers, Aanbiedingen