Transformations

Momenteel niet beschikbaar. Neem contact op voor meer informatie

42,00

Prijs is inclusief BTW,  excl. leveringskosten

Transformations, ontworpen door Bruno Munari en Giovanni Belgrano in 1975, bestaat uit 60 kaarten die horizontaal of verticaal kunnen worden geplaatst om reeksen van altijd nieuwe en unieke afbeeldingen te creëren. Dieren van heinde en verre gezien, bladeren en wortels van bomen, bloemen, eikels kunnen op veel verschillende manieren gecombineerd worden, ze in elkaar zetten en weer uit elkaar halen. De ene kaart na de andere kun je eindeloze richtingen volgen, bijvoorbeeld door vanuit een ondergronds hol naar de lucht te klimmen in een reis vol verrassingen. Door het creëren van visuele verhalen in voortdurende transformatie, ontwikkelt het spel zowel taalactiviteit als de organisatie van de ruimte.

Bruno Munari (1907-1998) is een van de hoofdrolspelers van de 20e-eeuwse kunst, design en grafiek. Hij wijdde zijn creatieve activiteit altijd aan experimenten, met bijzondere aandacht voor de wereld van kinderen en hun spellen en speelgoed. Hij maakte geen onderscheid tussen inhoud en vorm en materiaal en ontwierp tegelijkertijd boeken, boekobjecten en spellen die ons aan het denken zetten. Zijn werken op het gebied van schilderkunst, beeldhouwkunst, design, fotografie en didactiek kruisen hun poëtica en volgen het pad van zijn zeer persoonlijke inventiviteit.

  • Dimension: 15.5 x 15.5 x 4 cm
  • Pages: 48 carte stampate + 12 carte bianche
  • 1st edition: 04/2019
  • Edition: 04/2019

Aanvullende productinformatie


Wij bevelen ook het volgende aan:

Tube Toys Auto
12,00 *
*

Prijzen zijn inclusief BTW, excl. leveringskosten


Blader ook door deze categorieën: Ontdekken, Kijken, Gewoon spelen!, Doorbladeren, 0 - 3 jaar, 3-6 jaar, Nieuwe artikelen, Klassiekers, Bruno Munari, 40-60 euro´s, Startpagina